Marian Petrache: Bruxelles-ul susține proiectele Măgurele Science Park, Nodul Intermodal și rețeaua de stații de autobuz smart

Șeful CJ Ilfov, Marian Petrache, a avut la Bruxelles o întâlnire cu Carsten Rasmussen, șeful Unității pentru România din cadrul DG Regio. Petrache anunță că Oficialul european și-a anunțat susținerea pentru proiectele de dezvoltare din Ilfov.

„Gata! I-am lămurit pe partenerii noștri și ne sprijină toate proiectele!

I-am arătat lui Carsten Rasmussen că ele sunt într-o viziune integrată și că fără apă, canal, plan de gestionare a deșeurilor și mobilitate urbană nu se poate. E pentru prima oară când a înțeles exact ce vrem noi să facem și a fost total de acord. Odată am văzut că se destinde!

A zis așa: ”Vă înțeleg și vă susțin proiectele, aveți dreptate!”. A fost un pic reticent în ceea ce privește MSP, dar după ce a văzut ce potențial extraordinar are acest parc științific, s-a schimbat la 180 de grade. Deschiderea a fost totală. A fost bună discuția!”, a scris Petrache, pe Facebook.

  • Disucțiile cu oficialii europeni au vizat accesarea fondurilor europene pentru construcția Măgurele Science Park, Nodul Intermodal de la Moara Vlăsiei și rețeaua de stații de autobuz smart în județ.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati