Marian Petrache: Vremea combinatorilor a trecut. Cine nu înțelege, dispare!

Președintele CJ Ilfov, Marian Petrache, a afirmat că „vremea diletantismului politic și administrativ, a combinatorilor politici, a trecut”, afirmând că oamenii „s-au saturat de neputincioși, de greaua moștenire și de promisiuni”.

„Vremea diletantismului politic și administrativ, a combinatorilor politici, a trecut. Oamenii nu mai au răbdare. S-au saturat de neputincioși, de greaua moștenire și de promisiuni. Vor acțiune, vor fapte. Cei care spun că nu se poate, trebuie să plece acasă. Dar se poate? Da, se poate ! Cu multă munca, cu abnegației și cu încredere se poate. Partidele care nu au înțeles acest lucru încet, dar sigur vor dispărea. Este clar ca managmentul politic va trebui sa fie cu totul și cu totul altul. Culmea este că, cel puțin în prima fază, presiunea și marea responsabilitate va fi pe membrii de rând ai partidelor politice. De ce ? Pentru că ei vor fi cei care vor alege viitorii lideri, manageri politici”, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, liberalul Marian Petrache, pe Facebook.

Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov a declarat că liderii politici să promoveze în functii de demnitate publică „numai oameni onesti și competenți”.

„Altfel nu ne va fi bine. Se poate? Da, se poate! Trebuie doar sa vrem”, a conchis Petrache pe Facebook.

Premierul Ludovic Orban a declarat la preluarea mandatului că „va face febră musculară” de la semnat decizii de eliberare din funcţie. Noul premier a îndepărtat din aparatul de stat „oamenii fostului premier”. A făcut însă o serie de numiri controversate. În aparatul său de lucru se află oamenii cu probleme penale precum Costel Barbu şi Virgil Guran, în timp ce în funcţii de secretar de stat a numit oameni care au finanţat campania PNL – Daniela Nicolescu (consilier de stat la Ministerul Economiei) şi Radu Nicolescu (consilier de stat al premierului Ludovic Orban).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati