Marian Vanghelie rămâne sub control judiciar. I s-a înlăturat și obligația de a nu se întâlni cu fratele său

Curtea de Apel București, a respins, miercuri seară, definitiv, contestația anchetatorilor DNA împotriva deciziei de cercetare în libertate a fostului edil a Sectorului 5, Marian Vanghelie, în dosarul de corupție privind achizițiile Economat Sector 5.

Concret, magistrații CAB au menținut decizia judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul București, care a respins propunerea anchetatorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile a fostului edil și a altor șase persoane, în acest acest lot, potrivit stiripesurse.ro.

Anterior, CAB a stabilit de asemenea definitiv cercetarea în stare de libertate și a lotului de șapte administratori ai firmelor interpuse pe relația furnizori – Economat Sector 5.

În plus, față de decizia anterioară a Tribunalului București, care a trasat o serie de măsuri și obligații față de inculpații lăsați în libertate dar sub control judiciar, Curtea a intervenit și a făcut o serie de modificări, eliminând unele dintre obligațiile stabilite de prima instanță.

Una dintre acestea este aceea că fostul edil de la Sectorul 5 poate lua de acum legătura cu fratele său, Paul Vanghelie, și el cercetat în dosarul Economat Sector 5.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati