Marius Horia Țuțuianu (PSD), întâlnire de lucru cu Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România, pe tema activității managementului provizoriu al Companiei Naționale Poșta Română

Deputatul Marius Horia Țuțuianu (PSD) a avut o întâlnire de lucru cu Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România, pe tema activității managementului provizoriu al Companiei Naționale Poșta Română.
”Alături de colegii mei, Lucian Lungoci, Ștefan Mușoiu, Gheorghe Șoldan și Laurenţiu Viorel Gîdei am discutat cu cei din conducerea sindicatului aspecte ce țin de salarizare, condiții de muncă sau reorganizarea companiei. Problemele semnalate de conducerea sindicatului sunt grave: salarii nesimție, cu dedicație, cheltuieli fără fundamentare, desființarea a numeroase posturi, decizie ce ar lăsa pe drumuri mii de angajați ai companiei. Oamenii sunt debusolați iar lucrurile, cu certitudine nu pot rămâne așa”, afirmă deputatul PSD.
”Mulțumesc, pentru încredrea acordată, dlui Matei Brătianu, președintele sindicatului, și colegilor dânsului și îi asigur că vom face demersurile necesare pentru a clarifica întreaga situație”, mai afirmă Țuțuianu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati