Marius Lazăr (copreședinte Partidul Verde): Sinistrul educației a eliminat bursele de ajutor social acordate elevilor din mediul rural

Marius Lazăr, copreședinte al Partidului Verde, îl acuză pe ministrul Sorin Cîmpeanu, pe care îl numește ”sinistrul educației”, că a eliminat bursele de ajutor social acordate elevilor din mediul rural care merg la școală în altă localitate. 
  • ”Se vor obișnui și televiziunile cu primul partid din România #Verzii condus consensual de un bărbat Marius Lazăr și o femeie Lavinia Cosma.Privirea este adresată HoțilordeViitor, cu dedicație specială astăzi pentru ministrul Sorin Câmpeanu”, scrie Marius Lazăr copreședinte al Partidului Verde.

El arată că, încălcând Legea 52/2003 privind transparența decizională, ”sinistrul educației a eliminat bursele de ajutor social acordate elevilor din mediul rural care merg la școală în altă localitate.

”200 de lei o astfel de bursă! Mai degrabă simbolică, atât de utilă însă pentru toți acești elevi. De aici s-a gândit guvernul ZeroBunSimțPublic să facă economii la buget. De la cei mai amărâți. Asta înseamnă să fii liberal de Dâmbovița, să furi fără jenă viitorul copiilor de la țară. Să stimulezi abandonul școlar, și așa printre cele mai mari din UE”, spune copreședintele Partidului Verde.
  • Câte tâmpenii trebuie să mai facă sinistrul Câmpeanu pentru a fi demis?

Dați-le bursa înapoi copiilor de la țară!, mai spune Marius Lazăr în postare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati