Marius Lazăr, copreședintele Partidului Verde: Anul 2023 va fi anul afirmării Partidului Verde. Vom lupta contra tuturor hoților de viitor! – VIDEO

Marius Lazăr, copreședintele Partidului Verde, a transmis un mesaj cu prilejul noului an în care precizează că pentru Partidul Verde anul 2022 a fost anul relansării, iar anul 2023 va fi anul afirmării.

  • ”Vom spune mai departe adevărul, verde în față. Vom lupta contra tuturor hoților de viitor!”, spune el.

„Verzii pentru România înseamnă mai mult decât un proiect al vieții bune pentru toate generațiile. Este o stare de spirit care va uni toate generațiile! Pentru Partidul Verde 2022 a fost anul relansării. Am construit o echipă nouă. Avem un program politic clar, lucrăm la o viziune de dezvoltare. Vrem o Românie Justă în care nimeni nu este lăsat în urmă.

Învățăm în fiecare zi să facem lucrurile să meargă. Știm să depășim greutățile, nu puține. Corectăm greşelile.

Anul 2023 va fi anul afirmării Partidului Verde. Vom spune mai departe adevărul, verde în față. Vom lupta contra tuturor hoților de viitor! Vom merge în comunități să le arătăm oamenilor că există Alternativă. Că nu sunt singuri. Că au cu cine merge la drum.

  • Pentru mai mult bun simț în spațiul public! Pentru mai multă grijă față de oameni și mediu! Pentru dreptate!

Îmi doresc pentru 2023 ca toți cei care credem în justiția socială si in justiția de mediu să fim în stare să lăsăm deoparte micile diferențe ideologice și marile orgolii mici. Să construim Împreună! Ascultându-ne unii pe alții! Dincolo de politică, afirmarea unei forțe verzi în România este o miză de modernizare socială. O terapie democratică necesară. LA MULȚI ANI! SĂ FIM ÎNȚELEPȚI! SĂ FIE VERDE!”, afirmă copreședintele Partidului Verde într-un mesaj video.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati