Marius Manole a predat medalia ”Ordinul Cultural” portarului de la Cotroceni – VIDEO

Actorul Marius Manole a anunțat duminică că renunță la ordinul pe care l-a primit de la președintele Klaus Iohannis, în semn de protest față de ce se întâmplă în ultimul timp pe scena politică românească. Luni, 22 noiembrie, acesta a lăsat medalia portarului de la Cotroceni.

”După cum am anunțat ieri, la ora 10:00 intrăm la Palatul Cotroceni, unde voi înmâna domnului Iohannis ”Ordinul Cultural” pe care l-am primit în 2016. Deciziile din ultimele trei luni ale domnului președinte au facilitat intrarea în guvern a PSD. Mi-am dat seama că domnul Iohannis și-a dat regatul pe o cocioabă”, a spus Marius Manole.

Ulterior, în urma declarațiilor, actorul a intrat la Cotroceni și a lăsat medalia, iar când a ieșit a făcut semnul victoriei.

”Returnez la Cotroceni medalia Ordinul de Merit cu care am fost decorat de Președintele României. Nu girez această alianță imorală cu PSD!”, a scris actorul pe Facebook.

Cunoscutul actor a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul ”Meritul Cultural” în grad de Cavaler categoria D – ”Arta spectacolului” în 2016.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati