Consens între PMB și Asociația ACCEPT. Marșul ”Bucharest Pride” 2021 va avea loc pe Calea Victoriei, sâmbătă

Consens între Primăria Municipiului București și Asociația ACCEPT: marșul ”Bucharest Pride” 2021 va avea loc pe Calea Victoriei în data de 14 august, cu un număr maxim legal de 500 de persoane, potrivit unui comunicat de presă. În acest sens, proiectul ”Străzi deschise” va fi suspendat sâmbătă.

Marșul ”Bucharest Pride” 2021 va avea loc pe Calea Victoriei, sâmbătă

Marșul ”Bucharest Pride” 2021 va avea loc pe Calea Victoriei în data de 14 august, cu un număr maxim legal de 500 de persoane, anunță Primăria Capitalei într-un comunicat de presă.

Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din București a aprobat astăzi organizarea de către Asociația ACCEPT a marșului ”Bucharest Pride” 2021 pe Calea Victoriei în data de 14 august, cu un număr maxim legal de 500 de persoane.

Proiectul ”Străzi deschise” va fi suspendat sâmbătă

De asemenea, reprezentanții Capitalei au solicitat Asociației ACCEPT ca, pe toată perioada desfășurării marșului, să respecte dispozițiile legale în vigoare, inclusiv cele privind măsurile de prevenire și combatere a efectelor pandemiei Sars Cov2.

Având în vedere faptul că organizarea a două evenimente, în același timp, poate genera riscuri de siguranță conform organelor de specialitate, dar și contextul pandemic în care ne aflăm, proiectul ”Străzi deschise” va fi suspendat sâmbătă, 14 august. Începând de duminică, 15 august, acesta va fi reluat, în condiții normale de desfășurare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati