Mărțișoare făcute de copiii din sistemul de protecție, la standurile Sectorului 6 din Crângași și Piața Gorjului

Copiii din sistemul de protecție, persoane fără adăpost, tineri și adulți cu dizabilități, aflați în evidențele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, pregătesc în aceste zile mărțișoare și alte obiecte decorative dedicate primăverii.

Cu sprijinul Administrației Comerciale a Sectorului 6, creațiile vor putea fi admirate și achiziționate, în perioada 25 februarie – 3 martie 2022, de la standurile dedicate, situate în Piața Gorjului și în zona ”Metrou Crângași”.

Acestea nu au prețuri, ci fiecare persoană va putea dona cât consideră. Banii strânși vor fi folosiți pentru a continua sesiunile de terapie, ieșiri în oraș.

Mărțișoarele au fost confecționate sub supravegherea specialiștilor, iar atelierele au avut un rol terapeutic și de integrare socială, oferindu-le persoanelor marginalizate confort emoțional și sentimentul de a fi util.

De unde cumpărăm mărțișoare în Sectorul 6

 Primăria Sectorului 6 le-a pus la dispoziție comercianților zone destinate vânzării de mărțișoare în toate cartierele din sector.

Sunt șase locuri special amenajate la Crângași (ieșirea de la metrou – Constructorilor), Piața Gorjului, Piața Orizont, Piața Apusului, Piața Drumul Taberei 1 și la Pasaj Lujerului.

Acestea sunt deschise în perioada 21 februarie – 8 martie, între orele 10.00-20.00.

Comercianții au pregătit mărțișoare cu adevărat speciale. Unele sunt lucrate manual și sunt croșetate sau confecționate din sticlă, porțelan, lemn, metal, ceramică sau fimo.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati