Masca nu va fi obligatorie în școli, în niciun caz, spune prefectul Capitalei

0
167
Pixabay

În condițiile în care cazurile de îmbolnăviri de Covid-19 se înmulțesc în ultima perioadă, prefectul Capitalei, Toni Greblă, a dat asigurări că masca nu va fi obligatorie în școli, și nici nu vor fi luate măsuri sanitare speciale.

  • Prefectul s-a întâlnit miercuri cu secretarul de stat în Ministerul Educației Sorin Ion, la ISMB, pentru a verifica stadiul în care se află toate unitățile de învățământ din București, cu două săptămâni înainte de începerea anului școlar, scrie EduPedu.ro.

Legat de purtarea măștii în școli, prefectul a spus că: „Nu va fi obligatorie purtarea măștii în niciun caz, pe ceea ce știm astăzi”.

Întrebat dacă vor fi luate măsuri sanitare în contextul în care crește numărul cazurilor de Covid-19 în România, prefectul Capitalei a spus: “Nu, nu am discutat acest aspect, dar după părerea mea nu avem un val îngrijorător pentru vreo epidemie, vor fi făcute acțiunile obișnuite de dezinsecție, de dezinfecție la unitățile școlare, însă alte măsuri suplimentare nu are nimeni în vedere pentru începerea anului școlar, sperăm să înceapă în condiții cât mai normal posibile.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.