Mașină a poliției implicată într-un accident în București. Patru persoane au ajuns la spital

Un accident rutier a avut loc în noaptea 25-26 Aprilie 2023, pe șoseaua Panduri din municipiul București, între o autospecială de Poliție și un BMW. Doi agenți de Poliție și încă două persoane au ajuns la spital.

Potrivit oamenilor legii, accidentul s-a produs în jurul orelor 2 dimineața.

Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția Calea 13 Septembrie cu Șoseaua Panduri. În accident au fost implicate o autospecială de Poliție și un autovehicul.

  • „Din informațiile preliminare, conducătorul unei autospeciale de poliție, ce aparținea IPJ Dâmbovița, care se deplasa pe Șos. Panduri, la intersecția cu Calea 13 Septembrie, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, a intrat în coliziune cu un autovehicul, condus de un bărbat, în vârstă de 22 ani, care se deplasa pe Calea 13 Septembrie”, a anunțat Brigada Rutieră.

În urma accidentului, au suferit leziuni doi polițiști și două persoane din celălalt autovehicul. Toate victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati