Mașinile și trotinetele Bolt i-au dus pe români la Gara de Nord din București, în parcuri și la ”Fabrica de Bere Bună”

Serviciile de ride-hailing au fost foarte căutate mai ales în a doua jumătate a anului, când condiţiile de izolare şi distanţare s-au stabilizat, dar clasamentul destinaţiilor favorite nu s-a schimbat foarte mult faţă de cel de anul trecut, Gara de Nord din Bucureşti fiind pe primul loc în preferinţele utilizatorilor aplicaţiei Bolt.

Pe locul doi în top se află Iulius Mall din Cluj-Napoca. Spre deosebire de anul trecut, când Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti deţinea prima poziţie, anul acesta este pe locul trei, conform unui comunicat al Bolt, principala platformă europeană de transport la cerere.

Două mall-uri din Capitală, în preferințele utilizatorilor Bolt

Centrele comerciale se află în preferinţele utilizatorilor şi anul acesta, astfel că mall-urile ParkLake Shopping Center şi AFI Cotroceni din Bucureşti sunt pe locurile patru şi cinci. Lista este completată de Complexul Studenţesc Haşdeu din Cluj-Napoca, Băneasa Shopping City din Bucureşti şi Gara din Cluj-Napoca, scrie G4Media.ro.

Cea mai lungă călătorie cu Bolt a avut 98,58 km, adică 151 de minute.

Potrivit sursei citate, România este pe primul loc atunci când vine vorba despre evaluarea şoferilor parteneri de către pasageri, având un nivel mediu apropiat de 5 puncte (maximum), iar cel mai mare bacşiş înregistrat în aplicaţie (o facilitate introdusă de companie anul acesta) a fost de 80 de lei.

„Anul acesta a fost unul foarte complex şi dificil atât pentru noi cât şi pentru şoferii noştri parteneri. Faptul că am reuşit, împreună, să menţinem ratingul la nivelul maxim, clasându-ne pe primul loc între toate subsidiarele Bolt din Europa, în condiţiile dublării operaţiunilor şi ale unor circumstanţe de piaţă complet neobişnuite, este o realizare foarte importantă”, a declarat Cristian Sălceanu, country manager Bolt România.

Trotinetele Bolt i-au dus pe români în parc și la ”Fabrica de Bere Bună”

Statisticile Bolt includ şi informaţii cu privire la cele mai populare destinaţii pentru cursele cu trotinetele electrice, serviciile de închiriere a acestor vehicule fiind lansate anul acesta în România. Astfel, Parcul Regele Mihai (Herăstrău), Piaţa Victoriei, Fabrica de Bere Bună (Calea Victoriei), Parcul Cişmigiu, Piaţa Victoriei, Piaţa Romană, Cercul Militar Naţional, Grădina Eden, Piaţa Universităţii, Promenada Mall şi Unirea Shopping Center sunt principalele puncte în care bucureştenii şi-au dorit să ajungă cu trotineta.

Tot la capitolul micromobilitate, cea mai lungă călătorie cu trotineta electrică de anul acesta a avut aproximativ 42 de kilometri, adică 397 de minute, şi a fost înregistrată în Bucureşti, iar în Constanţa, cursa cea mai lungă a numărat 39 de kilometri, parcurşi în 181 de minute.

Bolt are peste 50 de milioane de utilizatori înregistraţi în peste 40 de ţări din Europa şi Africa. Serviciile sale variază de la ride-hailing, la micromobilitate cu trotinete şi biciclete electrice, până la livrarea de alimente şi pachete.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati