Măsuri de ordine publică în Bucureşti la meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti – CSU Craiova

Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor care vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti – CSU Craiova, ce se va disputa duminică pe stadionul „Arena Naţională” din Capitală, începând cu ora 21:00.

Accesul suporterilor echipei F.C. DINAMO Bucureşti se va face doar prin intrările situate pe B-dul Pierre de Coubertin şi strada Maior Coravu, în timp ce intrarea din B-dul Basarabia va fi rezervată suporterilor echipei CSU Craiova.

RECOMANDĂRI PENTRU SPECTATORI:

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice, aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

De asemenea, jandarmii vor fi prezenţi duminică şi în Piaţa Constituţiei, la concertul susţinut de Bon Jovi, începând cu ora 15:00, eveniment la care organizatorul a estimat 50.000 de participanţi.

Intrarea se face pe bază de bilete sau invitaţii, iar accesul publicului se va face începând cu ora 15.00, prin următoarele puncte de acces:

– Bd. Libertăţii, dinspre Calea 13 Septembrie;
– Bd. Libertăţii, dinspre Bd. Naţiunile Unite

Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentelor, Jandarmeria Capitalei face participanţilor următoarele recomandări:

– să se informeze cu privire la obiectele interzise de organizator, altele decât cele prevăzute de lege;

– să manifeste răbdare, să respecte recomandările jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;

– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă sau să solicite echipajele de jandarmi prin sistemul unic de urgenţă „112”;

– părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii;

– din raţiuni de siguranţă publică, recomandăm participanţilor să nu vină cu bagaje sau genţi voluminoase.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati