Măsuri de ordine şi siguranţa publică în Capitală, cu ocazia evenimentului caritabil „We are one”

Măsuri de ordine şi siguranţa publică în Capitală. Sâmbătă, 12 martie, începând cu ora 17:00, pe stadionul Arena Naţională, se va desfăşura evenimentul cultural-artistic caritabil „We are one”.

Jandarmeria Capitalei, alături de celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, va lua măsuri pentru asigurarea unui climat de siguranţă la nivelul Capitalei, respectiv pentru a asigura ordinea publică şi protecţia participanţilor la eveniment. Jandarmii vor fi prezenţi în zona desfăşurării evenimentului, precum şi pe traseele de afluire şi defluire ale participanţilor la eveniment.

Măsuri de ordine şi siguranţa publică în Capitală

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti recomandă persoanelor care vor participa la această adunare publică, dar şi celorlalţi cetăţeni, să manifeste înţelegere faţă de măsurile luate, să adopte un comportament civilizat, să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să evite conflictele de orice natură şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi, dacă observă persoane care au un comportament antisocial.

Accesul publicului se va face începând cu ora 15.00, doar pe bază de bilete sau invitaţii, prin următoarele puncte de acces:
– Bd. Basarabia;
– Str. Maior Coravu;
– Bd. Perre de Coubertin.

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a evenimentului, Jandarmeria Capitalei face următoarele recomandări:
– să manifeste răbdare, să respecte recomandările jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă sau să solicite echipajele de jandarmi prin Sistemul Unic de Urgenţă „112”;
– părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii;
– din raţiuni de siguranţă publică, recomandăm participanţilor să nu vină cu bagaje sau genţi voluminoase.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati