Meciul FCSB – CFR Cluj deviază patru linii STB în zona Arenei Naționale

Meciul FCSB – CFR Cluj deviază liniile 86, 90, 104 și 143, sâmbătă, 11 mai, în zona Arenei Naționale, transmite TPBI.ro.

  • Pentru a permite accesul în siguranță al publicului la meciul de fotbal dintre echipele Fotbal Club FCSB și CFR Cluj, în ziua de sâmbătă, 11 mai 2024, începând cu ora 18.00, vehiculele liniilor 86, 90 și 143 nu vor mai întoarce la „Arena Națională”, iar cele ale liniei 104 vor fi deviate pe Șoseaua Iancului. 

Ca urmare a restricționării traficului rutier pe Bd. Pierre de Coubertin în intervalul de timp menționat (între Str. Vatra Luminoasă și rondul de intrare în stadionul „Arena Națională”), Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus ca liniile de troleibuz 86 și 90 să funcționeze pe traseele de bază între terminalele „Dridu”, respectiv „Semănătoarea” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.

Linia de autobuz 104 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Complex Comercial Pantelimon” și intersecția Șos. Iancului/ Bd. Pierre de Coubertin, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Șos. Iancului, Șos. Mihai Bravu, Bd. Decebal, apoi traseul actual.

La rândul ei, linia de autobuz 143 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” și intersecția Str. Baicului/ Şos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat pe Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul  „Baicului” (capătul liniilor 69, 85 și 382), cu întoarcere pe Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, Str. Dumitru Slugeru, apoi traseul actual.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati