Meciul România – Belarus deviază liniile 86, 90 și 143 de la „Arena Națională”

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI)  anunță că meciul România – Belarus deviază liniile 86, 90 și 143 de la „Arena Națională”, marți după-amiază.

Liniile 86, 90 și 143 vor fi deviate marți, 28.03.2023, începând cu ora 15.00, la dispoziția Brigăzii Rutiere de Poliție, și nu vor mai întoarce la „Arena Națională”, având în vedere desfășurarea meciului de fotbal România – Belarus. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a luat această decizie ca urmare a informării primite privind restricționarea traficului rutier pe Bd. Pierre de Coubertin (între Str. Vatra Luminoasă și rondul de intrare în „Arena Națională”).

Astfel, liniile de troleibuz 86 și 90 vor funcționa pe traseele de bază între terminalele „Dridu”, respectiv „Mircea Vulcănescu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere ȋn Depoul Vatra Luminoasă.

Linia de autobuz 143 va funcționa pe traseul actual între terminalul „Bucur Obor” și intersecția Bd. Pierre de Coubertin/ Str. Vatra Luminoasă, apoi pe un traseu modificat pe Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra, cu întoarcere ȋn Depoul Vatra Luminoasă.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati