Medeea Marinescu, revoltată pe compania TAROM: “O mizerie ce ați făcut!”

Actrița Medeea Marinescu este revoltată din cauza serviciilor TAROM, care lasă mult de dorit, spune ea. Aceasta a povestit experiența avută după ce a ales un zbor Cluj – București al companiei.

Actrița a povestit că zborul TAROM a decolat din Cluj cu peste două ore întârziere și apoi a avut și o escală despre care pasagerii nu au fost anunțați.

Medeea Marinescu este revoltată pe compania aeriană și spune că va face o plângere.

„Cum vă permiteți să vă bateți joc de noi?”

„TAROM!!!! O mizerie ce ați făcut în această seară!!!”, a scris actrița, pe pagina sa de Facebook.

„Să ne țineți prizonieri într-o sală de așteptare, anunțând că aveți întârziere o oră ( hahaha, mințind cu nerușinare, dar sunt deja obișnuită, e o practică la voi chestia asta), ne îmbarcați după două ore și jumătate de la Cluj și când, în sfârșit ne gândim că vom ajunge la București, ne anunțați ÎN AVION că trecem și pe la Baia Mare, unde vom stă cam douzaci de minute( sunt aici acum, o să măsor și minutele astea!)

CUM VĂ PERMITEȚI SĂ VA BATEȚI JOC DE NOI?? Nu ați anunțat nimic( pardon, pasagerul inocent de lângă mine îmi spune că “la lounge” i-au anunțat că merg în excursie la Baia Mare, însă pe noi, amărâții care n-am apucat un loc în față, la “ lounge”, nu ne-a anunțat nimeni, nu am avut de unde să ne cumpărăm o apă, pentru că micul băruleț s-a închis la ora 19).

”Domnule Sorin Grindeanu, ce facem cu Tarom?”

Așadar, sper să ajung după miezul nopții în Bucurestisi voi face o plângere oficială.

Sper să fiți trași la răspundere. Domnule Sorin Grindeanu, ce facem cu Tarom? Cum rezolvăm gravele probleme? Sau nu contează, merge și așa. Că oricum n-ai altă companie cu care să poți zbura de la Cluj la București. Sau de la Timișoara , sau Iași…

Să va fie rușine!”, a fost mesajul postat de Medeea Marinescu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati