Medic: ”De ce suntem singură ţară din lume care îşi ucide cetăţenii pentru bani?”

Epidemiologul Octavian Jurma susţine că nu toţi românii vor simţi beneficiile creşterii economice, pentru că zeci de mii de români nu vor mai fi în viaţă să le simtă: „Tic, tac, un român a murit până ai terminat de citit”.

„Nu, nu toţi românii vor simţi beneficiile creşterii economice. Pentru că zeci de mii de români nu vor mai fi în viaţă să le simtă chiar dacă ar fi adevărate. Înainte de a simţi beneficiile economice, cel puţin 200.000 de români vor simţi gheara morţii sfârtecând plămânii şi trupul lor lăsându-i cu sechele pe viaţă. Cel puţin 20.000 nu vor mai simţi nimic în decembrie. De sărbători doar absenţa lor va fi simţită de cei dragi. Copii lăsaţi fără părinţii. Părinţi lăsaţi fără copii. Mămici ucise cu copilul lor în burtă. Elevi şi profesori ucişi în numele educaţiei. Familii întregi ucise într-o săptămâna…De ce? Pentru ce? Ce beneficii economice justifică risipa această inumană de viaţă? De ce suntem singură ţară din lume care îşi ucide cetăţenii pentru bani?”, se întreabă epidemiologul, într-o postare pe pagina de Facebook.

”Tic, tac, un român a murit până ai terminat de citit”

Octavian Jurma spune că sunt singurele răspunsuri pe care le mai aşteaptă de la Guvern, de la Parlament şi de la preşedinte.

„Ei ne-au cerut votul că să guverneze în numele nostru spre binele nostru şi vreau să ştiu unde e binele românilor care mor acum în cadenţa de metronom, câte unul la fiecare 4 minute. Tic, tac, un român a murit până ai terminat de citit. Fiecare vorba aruncată în vânt este o viaţă aruncată în vânt. Fiecare zi amânată sunt 400 de vieţi curmate”, a conchis Jurma.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati