Medic de la Spitalul de Psihiatrie Bălăceanca, prins în flagrant când primea mită

Percheziții la Spitalul de Psihiatrie din Bălăceanca, după ce procurorii de la Parchetul Ilfov l-au prins în flagrant pe un medic în timp ce lua mită.

Medicul de la Spitalul de Psihiatrie din Bălăceanca este bănuit de polițiștii și de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov că ar fi luat mai multe bunuri materiale, dar și diverse sume de bani, încă din perioada august 2023 și până în prezent, pentru a elibera persoanelor care cereau, contra cost, acest lucru, adeverințe medicale ce a testa un diagnostic care nu era real.

Practic, oamenii doreau să se pensioneze sau să obțină ajutor de la autoritățile locale, iar fiecare persoană ar fi oferit o mită în valoare de aproximativ 3.000 lei.

În tot acest timp, prejudiciul a fost unul destul de mare, iar procurorii l-au prins în flagrant, miercuri dimineață, cu ajutorul unui denunțător, pe medicul de la Spitalul de Psihiatrie din Bălăceanca.

Acestuia i se va aduce la cunoștință calitatea de suspect și va fi dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. El este suspect de luare de mită și va fi prezent în cadrul audierilor, iar la final ar putea să fie reținut pentru 24h.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati