Medicii de familie din Bucureşti au fost anunţati că își primesc doar parţial banii, pe octombrie. Medic: ”Dacă nu mai au bani, că i-au păpat, ce să facă și ei?”

Medicii de familie din Bucureşti au fost anunţaţi de Casa de Asigurări de Sănătate că vor primi banii parţial pentru luna octombrie. Informația a fost făcută publică de Raluca Zoiţanu, medic de familie în Capitală și președinte al Federației Patronatelor Medicilor de Familie: „Mâine-poimâine vor începe să plătească și salariile și pensiile 60%”, completează aceasta.

  • În înştiinţarea primită de medicii de familie din Bucureşti, de la Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, se precizează următoarele:

„Având în vedere contextul actual privind alocarea creditelor bugetare, vă comunicăm faptul că serviciile medicale aferente lunii octombrie 2023 vor fi decontate parţial, urmând ca diferenţa să fie plătită în cel mai scurt timp”.

În acest sens, Raluca Zoiţanu, medic de familie, atrage atenția că în curând ”vor începe să plătească și salariile și pensiile 60%”:

„Mâine-poimâine vor începe să plătească și salariile și pensiile 60%. Sau să livreze gaz, energie electrică și apă caldă doar 60% din timp.

Dacă nu mai au bani, că i-au păpat, ce să facă și ei? N-au ce să facă”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati