Medicover lansează o ofertă de abonamente pentru IMM-uri și start-up-uri. De la cât încep prețurile

Medicover România, unul dintre cei mai mari furnizori privați de servicii medicale, anunță lansarea a două pachete de abonamente personalizate pentru nevoile IMM-urilor: IMM Start la 2,99 euro/lună și IMM Premium la 4,99 euro/lună.

Serviciile medicale pot fi accesate oriunde în rețeaua Medicover și în clinicile partenere din țară. Pachetele permit completarea cu servicii de medicina muncii, personalizate în funcție de specificul industriei.

„Companiile mici și mijlocii joacă un rol important în revenirea economiei după pandemie prin capacitatea specifică de inovare și adaptare și impactul avut în comunitățile deservite. Dorim să fim aproape de aceste companii, ajutându-le să-și reia activitatea în siguranță, prin aceste pachete medicale accesibile”, a declarat dr. Florinela Cîrstina, director general Medicover România.

„Dorim, de asemenea, să încurajăm companiile din România, mici sau mari, să pună un accent mai mare pe sănătatea emoțională a angajaților. Acesta este motivul pentru care noile pachete includ reduceri de până la 50% pentru consultațiile de psihologie și pediatrie”, a precizat dr. Cîrstina.

Noile abonamente pentru IMM-uri și start-up-uri oferă acces la o gamă amplă de analize, proceduri și investigații medicale, de la cele uzuale până la unele complexe ca: radiografii & ecografii, CT/RMN, mamografii. Consultațiile și investigațiile acoperă specialități de bază – medicină generală, medicină internă, obstetrică-ginecologie, oftalmologie, O.R.L. și dermatologie – sau specialități precum alergologie, endocrinologie, gastroenterologie etc.

Beneficiarii pot apela oricând la un screening anual de prevenție, o linie gratuită non stop pentru sfaturi medicale sau consultații de medicină generală și internă. De asemenea, pachetele includ discount-uri pentru serviciile de ginecologie, oftalmologie, O.R.L. sau dermatologie, protocolul de sarcină, analizele medicale din rețeaua Synevo, investigațiile de imagistică – (CT), (RMN), mamografie – și cazarea în spitalele Medicover București și Pelican Oradea.

Medicover este prezentă în acest moment în 14 județe din țară printr-o rețea care cuprinde trei spitale, 26 de clinici, dintre care patru cu spitalizare de zi, 25 clinici on-site, o unitate mobilă și peste 250 de clinici partenere.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati