Medicover lansează un serviciu de consultații și tratament la domiciliu în București

La ceas aniversar, Medicover România, unul dintre cei mai mari furnizori locali privați de servicii medicale, anunță lansarea Medicover eXclusiv, o soluție prin care pacienții au acces la consultații, analize și tratament din partea unei echipe medicale direct  la domiciliu.

Serviciul va putea fi accesat telefonic din luna decembrie în București.

Peste 100 de medici din rețeaua Medicover se vor deplasa la domiciliul pacientului și vor oferi consultații de medicină generală, medicină internă, pediatrie, kinetoterapie, ecografie și analize medicale.

Anul acesta Medicover și-a dezvoltat accelerat serviciile medicale la distanță, venind mai aproape de pacienți prin cele mai sigure soluții de telemedicină de pe piață. Acestea sunt completate acum de noul serviciu Medicover eXclusiv, adresat pacienților care au nevoie sau preferă tratament sau opinii medicale în confortul și siguranța spațiului propriu. În contextul actual al pandemiei Covid-19, serviciul permite pacienților limitarea expunerii, medicii lucrând în condiții riguroase de siguranță, în ce privește transportul și echipamentele utilizate.

 „Am luat toate măsurile pentru a rămâne alături de pacienții noștri, investind în dezvoltarea de noi instrumente de accesare a serviciilor medicale și de tratare a pacienților, inclusiv în implementarea unor instrumente de chirurgie robotică sau cele mai avansate soluții de imagistică.

De 25 de ani Medicover contribuie la creșterea calității actului medical din România punând bazele unor inovații și instrumente precum abonamentele sau produsele de asigurare medicală, centrele de excelență sau serviciile de evacuare medicală pentru persoane asigurate în alte state”, a declarat Radu L. Gorduza, director general Medicover România.  

 „Deschidem un nou capitol în medicina privată, oferind acces direct la expertiza echipei medicale a rețelei Medicover. Telemedicina a permis pacientului să contacteze medicul din confortul propriei case. Acum, pacientul poate accesa mai mult decât o consultație sau opinie de la distanță, respectiv o paletă largă de servicii medicale de diagnostic și tratament, realizate în persoană de medicii specialiști”, adaugă Gorduza.

Medicover România aniversează 25 de ani de activitate, perioadă în care compania s-a dezvoltat prin investiții de la zero, achiziții și parteneriate locale care au construit o amprentă națională puternică.

România a fost printre primele țări pe harta grupului Medicover, fondat, de asemenea, în urmă cu 25 de ani de suedezii Bengt Beckmann și Jonas af Jochnick. Aceștia au pus bazele ABC Medicover, identificând, în urma unor experiențe personale, nevoia de servicii medicale de calitate pe piața din Polonia. Modelul a fost inovator pentru Europa Centrală și de Est oferind servicii integrate: specialiști, laboratoare pentru analize, servicii de diagnostic, linie telefonică disponibilă non-stop, servicii de ambulanță. Medicover este astăzi cel mai mare furnizor de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est.

„Privind în urmă, este uimitor să vedem câte am realizat de la deschiderea primei clinici în Varșovia, în anul 1995 și până în prezent. Suntem mândri pentru că în 25 de ani am reușit sa construim o organizație puternică, al cărei scop principal este de a avea grijă de sănătatea pacienților. România joacă un rol esențial în dezvoltarea companiei în sud-estul Europei, calitatea personalului medical de aici fiind unul dintre cele mai importante active ale noastre”, a declarat Fredrik Ragmark, CEO Medicover.

În România, Medicover este prezentă astăzi în 14 județe printr-o rețea care cuprinde trei spitale, 26 de clinici, dintre care 4 cu spitalizare de zi, 25 clinici on-site, o unitate mobilă și 109 clinici partenere. Numărul total de medici din rețea este de 1.165, în timp ce totalul personalului ajunge la 2.500.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati