Medicover România își consolidează activitatea de imagistică prin achiziționarea unui ecograf de ultimă generație

0
128

Precizia diagnosticului și a intervențiilor derulate de medicii Medicover România din secția de Medicină Internă va fi crescută cu ajutorul noului ecograf Logiq E10 R2, de la GE Healthcare. Investiția totală pentru achiziționarea și instalația noului echipament se ridică la 130.000 de euro. În plus, compania anunță atragerea în echipa Spitalului Medicover București a Dr. Adrian Nicolescu.

Dr. Adrian Nicolescu are o experiență de peste 15 ani în ecografie, interval în care a realizat peste 70.000 de investigații și 1.500 de manevre intervenționale, în principal pentru sân și tiroidă, precum și peste 700 de examinări ecografice cu substanță de contrast pentru ficat, pancreas, rinichi și intracavitar.

„Calitatea actului medical este rodul unei munci de echipă. Încrederea și sprijinul pe care mi le-a oferit Medicover mă onorează, mai ales că avem un angajament comun față de excelența actului medical. Noul echipament de ecografie ne va oferi imagini de înaltă calitate pentru a ne ajuta să luăm decizii optime de tratament pentru pacienții noștri,” a declarat Dr. Adrian Nicolescu.

Sistemul multidisciplinar de ecografie Logiq E10 R2 va fi amplasat în Spitalului Medicover București. Echipamentul este vârf de gamă, cu tehnologii de ultimă generație și elemente software complexe, fiind soluția ideală pentru o gamă largă de aplicații clinice: investigații de abdomen, vasculare, părți moi, cardiologie, obstetrică și ginecologie (sonoelastografie), urologie, neonatologie, pediatrie sau transcraniene, chiar și ecografie cu substanță de contrast. Acuratețea imaginilor este foarte ridicată. Sistemul oferă posibilitatea de deplasare și opțiuni extinse de poziționare a pacientului pentru scanarea în siguranță și confort.

Medicover România și-a asumat un angajament pe termen lung de a investi în excelența medicală. În 2020 Medicover a finalizat investiții importante în dotarea Spitalului Pelican din Oradea cu aparatură de ultimă generație pentru investigații imagistice.

Noua clădire a acestei unități dispune de un centru de investigații imagistice și de o unitate dedicată cercetării, plus o serie de centre de excelență, așa cum este cel de Intervenții Cardiovasculare, dotate cu echipamente moderne și deservite de medici cu rezultate profesionale excepționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.