Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, prezentat oficial: ”Împreună vom învinge un oraș bolnav și îl vom face sănătos”

Cătălin Cîrstoiu, directorul Spitalului Municipal Universitar din București, a fost prezentat oficial miercuri de liderii PSD și PNL drept candidat la Primăria București. La conferinţa de presă care are loc la Parlament participă şi liderii PSD și PNL Bucureşti, Gabriela Firea şi Sebastian Burduja, coordonatorii campaniei pe Capitală.

Candidatul comun PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, a fost prezentat oficial miercuri, în cadrul unui eveniment la care, alături de el, au fost coordonatorii politici ai campaniei electorale pentru Bucureşti, Gabriela Firea şi Sebastian Burduja, liderii celor două partide Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, dar reprezentanţi ai celor două formaţiuni.

Declarații Cătălin Cîrstoiu:

  • Am discutat mult împreună despre idei, proiecte, despre modificări legislative absolut necesare și am ajuns la o convergență de idei
  • Toate acestea au dus la un plan unic pentru viitor
  • O să mă întrebați de ce a acceptat un doctor această provocare? Cu echipa mea, cu mâinile mele, cam 4.000 de pacienți își găsesc o soluție medicală
  • Bucureștiul e un proiect unic cu mai multe capitole subsecvente, în care primarul general trebuie să ia decizia, având soluții de la ceilalți
  • Da, se poate, mergem în continuare. Primarul general nu trebuie să numere steaguri sau să care o roabă, ci trebuie să dea viziune și să asigure că are oameni care fac asta
  • O mărturisire personală – una din obligațiile mele a fost să asigur la Spitalul Unviersitar tratamentul unor boli grave, precum cancer. Avem cel mai modern buncăr de radioterapie. Am văzut la acest oraș că are aceeași boală, care m-a obsedat
  • Aveți în fața dumneavostră un supraviețuitor al acestei boli. E o mărturisire dureroasă
  • Împreună vom învinge un oraș bolnav și îl vom face sănătos

La conferinţa de presă participă şi liderii PSD și PNL Bucureşti, Gabriela Firea şi Sebastian Burduja, liderii celor două partide Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, dar reprezentanţi ai celor două formaţiuni.

  • Firea a declarat că îşi doreşte „ca bucureştenii să simtă că au autorităţile de partea lor, să simtă că ne dăm mâna şi trecem peste poate pasiuni personale, să nu le spun orgolii, şi punem într-adevăr ca de fiecare dată, oamenii pe primul loc”.

”Sunt emoționată, dar totuși fericită că astăzi, de Ziua fericirii, discutăm despre București. Sunt absolut convinsă că ideile noastre ca echipă, în mare parte, vor fi preluate de noua echipă pentru câștigarea PMB și a primăriilor de sector.

Avem, sper, un scop comun: Nu să ocupăm o funcție, ci acela ca în București să nu ne mai fie rușine că e mizerie, iar oamenii trăiesc în frig”, a completat Firea.

”Bucureștiul are ocazia să aleagă acum un profesionist care a vindecat bucureștenii atâția ani”

”În 2020 am fost păcăliți, am făcut campanie pentru cineva care a promis schimbarea, dar nu a schimbat. Bucureștiul are ocazia să aleagă acum un profesionist care a vindecat bucureștenii atâția ani.

Domnule doctor, sunteți cel mai bun, aveți cea mai bună șansă”, a transmis și Sebastian Burduja.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati