MedLife a demarat campania de vaccinarea COVID-19 la sediul companiilor

0
223

MedLife a demarat campania de vaccinarea COVID-19 la sediul companiilor, susținând astfel eforturile autoritătilor în combaterea pandemiei. Până în prezent au fost programați peste 10.000 de angajați din companii mari din Brașov, Cluj și București.

Reprezentanții companiei anunță intenția de a extindere programul în toate marile orașe din țară.

Adițional programului de vaccinare la sediul companiei, MedLife a dezvoltat o rețea de centre de vaccinare fixe în mai multe orașe din țară, obiectivul fiind extinderea acestei rețele, astfel încât tot mai mulți români să se poată vaccina fără un timp de așteptare îndelungat.

Sistemul Medical MedLife vine în sprijinul eforturilor susținute de către autorități în ceea ce privește creșterea ratei de vaccinare, și lansează primul program de vaccinare împotriva COVID-19 desfășurat direct la sediul companiilor, prin echipe medicale mobile și centre fixe.

“Suntem primul operator medical din Brașov care s-a oferit să vaccineze angajații cu echipe medicale mobile, pentru că ne dorim să facilităm și să ușurăm cât mai mult accesul celor care au optat pentru vaccinare, susținând astfel eforturile autorităților pentru acest demers. Acțiunea este în desfășurare de câteva zile, iar până în prezent am programat deja peste 10.000 de angajați din companii mari patenere. Toată logistica este suportată de noi, MedLife, de la transportul echipelor, până la organizarea sesiunilor de vaccinare, iar dozele de vaccin le preluăm de la DSP. Suntem un partener de încredere pentru mediul de business din România și ne propunem întotdeauna să fim alături cu cele mai bune soluții”, a declarat Mirela Dogaru, Corporate Manager MedLife Group.

Printre marile companii înscrise pentru vaccinarea împotriva COVID-19 de către echipele medicale mobile se numără Schaeffler, Autoliv, LIBERTY Galați SA, Kronsoft Development, Varta Microbattery, Losan Romania, JF Furnir, Preh Romania, Tata Technologies, Hutchinson, Technyx Euro Services.

Pe segmentul corporate, MedLife are în desfășurare si alte demersuri pentru a pune în funcțiune centre de vaccinare fixe la sediul partenerilor săi, având ca obiectiv extinderea acestei rețele la nivel național. Totodată, oricine dorește să se vaccineze, are la dispoziție centre de vaccinare MedLife adresate publicului larg, în orașe precum București, Iași, Cluj, Brașov, Timișoara și Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.