”Mefistofele” pe 28 iunie pe scena Bucharest Opera Festival, cu Opera Română Craiova

Opera Română Craiova va participa la Bucharest Opera Festival cu spectacolul „Mefistofele” de Arrigo Boito.

Reprezentația va avea loc marți, 28 iunie, ora 19:00, pe scena Operei Naționale București. Soliști de prim rang în arta lirică mondială vor putea fi ascultați în opera „Mefistofele” de Arrigo Boito, spectacolul Operei Române Craiova.

Bilete pe http://tickets.operanb.ro/ și de la Casa de Bilete a Operei Naționale București.

Bucharest Opera Festival se va desfășura în perioada 24 iunie – 2 iulie pe scena Operei Naționale București.

Festivalul are potenţialul de a deveni un eveniment anual şi va oferi publicului bucureştean ocazia de a cunoaşte performanţele în domeniu ale tuturor instituţiilor naţionale de profil aflate în subordinea Ministerului Culturii, cărora li se alătură ca invitaţi, de această dată, Opera Română Craiova şi Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu” din Chişinău. 

Invitații speciali ai evenimentului sunt basul Askar Abdrazakov (în rolul titular) și Barbara Frittoli (Margareta), alături de o distribuție de excepție: Water Fraccaro (Faust), Laura Vila (Martha/Pantalis), Cellia Costea (Elena), Fabio Serani (Wagner) și Petrișor Efrem (Nereus).

Spectacolul pus în scenă de regretatul regizor german Peter P. Pachl, reunește – alături de soliști – Orchestra, Corul și Baletul Operei Române Craiova, sub conducerea muzicală a maestrului Dumitru Cârciumaru.

Opera „Mefistofele”, compoziția lui Arrigo Boito, pe un libret bazat pe celebrul „Faust” al lui Goethe, care a avut premiera la Craiova în anul 2019 și care va fi prezentată publicului bucureștean în cadrul festivalului, face parte din demersul Operei Române Craiova de a aduce în fața publicului lucrări mai rar prezentate pe scenele lirice. 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati