Mega Image extinde serviciul de livrare rapidă direct acasă, prin platforma Glovo

Mega Image anunță parteneriatul cu Glovo pentru extinderea serviciului de livrare rapidă a cumpărăturilor online, care completează platforma proprie și aplicația mobilă Mega Image.

Astfel, peste 4.000 de produse alimentare și non-alimentare din supermarketul online Mega Image se regăsesc, începând cu luna septembrie, pe platforma Glovo.

  • Produsele preferate de clienți vor fi livrate în mai puțin de o oră din peste 83 de magazine Mega Image situate în 9 orașe din țară – București, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Constanța, Sibiu, Timișoara, Oradea și Ploiești.

Mega Image este singurul lanț de supermarketuri care a investit și dezvoltat o platformă proprie online cu o integrare completă a serviciilor: de la depozit dedicat exclusiv pregătirii și livrării comenzilor online, la platforma online mega-image.ro sau aplicația de mobil Mega Image unde clienții au la dispoziție servicii de livrare rapidă a produselor, cât și servicii de livrare programată începând cu a doua zi.

În plus, clienții pot accesa și programul de loialitate Card Connect sub umbrela aceleiași platforme pentru promoții și multe surprize.

Pentru serviciul de livrare programată de pe mega-image.ro, începând cu a doua zi, clienții Mega Image au la dispoziție toată gama de produse Mega Image, inclusiv mărcile proprii preferate, Mega, Nature’s Promise, Gusturi românești, livrate acasă în condiții de siguranță alimentară, acoperirea fiind națională.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati