Mega Image lansează livrarea la domiciliu în 2 ore, pentru București și Voluntari

Retailerul Mega Image, parte a grupului Ahold Delhaize, introduce livrarea la domiciliu în maximum 2 ore de la plasarea comenzii, în București și Voluntari. Comenzile se pot face prin aplicația dedicată și trebuie să aibă o valoare de cel puțin 50 de lei.

Mega Image, cea mai extinsă rețea de supermarketuri din București, parte a grupului Ahold Delhaize introduce un nou serviciu privind comerțul online, după ce a lansat în anii trecuți atât un magazin online cât și serviciul click&collect disponibil acum în 29 de magazine din București, scrie economica.net.

Retailerul va livra în București și Voluntari, în termen de 2 ore, comenzi a căror valoare depășește 50 de lei și care nu depășesc 20 de produse. Clienții pot comanda prin aplicația deducată pe care o pot descărca din AppStore sau Google Play. Trebuie ulterior să se logheze sau să creeze un cont, să apese butonul „Livrare rapidă”,  să adauge adresa de livrare, intervalul orar la care așteaptă produsele acasă și să selecteze produsele.

La un coș de cumpărături de aproximativ 60 de lei, costul de livrare este de 3,5 lei

Comanda minimă este de 50 de lei și nu se pot comanda mai mult de 20 de produse în total sau 6 de același fel. Compania nu a anunțat cât costă livrarea. Din testele Economica, la un coș de cumpărături de aproximativ 60 de lei în București, costul de livrare este de 3,5 lei.

Fondată în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 854 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati