Mega Image plantează o pădure nouă, de 12.000 de copaci, unul pentru fiecare angajat

Mega Image plantează alături de Asociația Viitor Plus 12.000 de copaci, câte unul pentru fiecare angajat, pe o suprafață de 2.4 hectare, în sudul țării.

Pădurea nouă care va prinde rădăcini face parte din strategia Mega Image de a contribui la dezvoltarea unui viitor sustenabil pentru mediu și comunități prin acțiuni cu impact pozitiv pe termen lung.

Obiectivele companiei de protecție a mediului sunt ambițioase, iar rezultatele înregistrate deja în ultimii ani au contribuit la reducerea amprentei de carbon, au generat energie mai curată și au adus beneficii pentru viața comunităților locale.

Cei 12.000 de puieți vor fi plantați în localitatea Crucea, din județul Constanța, pe un teren care are cea mai mare nevoie de împădurire, care va îmbunătăți calitatea solului, va asigura aer curat și va ajuta biodiversitatea.

Mai mult, noua pădure va aduce beneficii directe pentru comunitatea locală și prin creșterea productivității agricole cu până la 50% în timp.

Plantarea a beneficiat de sprijinul angajaților Mega Image, care au ales să se implice ca voluntari în cadrul programului intern „12 Fapte bune”.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati