Mega Mall București introduce plata contactless pentru parcare

Începând cu data de 3 mai, clienții Mega Mall București vor putea achita parcarea mai ușor, direct la terminalele de ieșire din barieră, contactless, prin card sau telefon.

Plata la automat se va putea efectua și în situația pierderii tichetului eliberat la intrarea în barieră, prin introducerea numărului de înmatriculare în APM-ul de plată, astfel că nu va mai exista un cost suplimentar perceput în ipoteza pierderii tichetului de parcare.

O altă noutate este sistemul video performant care permite recunoașterea fidelă a autoturismului, întărind astfel siguranța pe timpul parcării în incinta Mega Mall București.

„Prin implementarea sistemului de plată contactless în parcarea de la Mega Mall, punem la dispoziția clienților noștri o soluție rapidă și comodă pentru achitarea tarifelor de parcare. Astfel, aceștia pot petrece mai mult timp bucurându-se de activitățile pe care le pot desfășura la mall, fără a se îngrijora în legătură cu parcarea. Având în vedere nevoile clienților care optează pentru vizite scurte, oferim în continuare bonusul de două ore gratuite de parcare, pentru a asigura o experiență cât mai plăcută tuturor vizitatorilor. Îi îndemnăm pe toți clienții să beneficieze de noile facilități introduse și să se bucure de mai mult timp la shopping”, spun reprezentanții Mega Mall București.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati