Melodii din coloana sonoră a unor filme hollywoodiene, joi, în Parcul Sebastian din Capitală

Piese emblematice care fac parte din coloana sonoră a unor filme hollywoodiene vor putea fi ascultate în cadrul „Soundtracks in Concert”, joi, în Parcul Sebastian din Capitală, de la ora 20,00, melodii interpretate de Vibe Orchestra, dirijată de Alexandru Ilie.

Publicul se va putea delecta cu cele mai cunoscute piese muzicale de box office interpretate live de Vibe Orchestra, dar şi cu proiecţii video special realizate pentru eveniment. Vor fi melodii din coloana sonoră a filmelor „Harry Potter”, „Titanic”, „Piraţii din Caraibe”, „Gladiatorul”, „Star Wars”, „Superman”, „Stăpânul Inelelor”, „The Avengers” sau „Spiderman”.

„‘Soundtracks in Concert’ este un adevărat spectacol ce nu trebuie ratat, o experienţă audio-video de mare clasă care va cuceri publicul indiferent de vârstă ori preferinţe muzicale. Evenimentul oferă mixul ideal între comercialul de box office şi muzică clasică de înaltă ţinută. Ne dorim astfel să atragem cât mai mult public tânăr care să (re)descopere frumuseţea muzicii clasice de calitate şi a artei sub toate formele”, a declarat Alexandru Ilie, dirijor ;i preşedinte APCTTR – Asociaţia pentru Promovarea Copiilor şi Tinerilor Talentaţi din România.

Spectacolul „Soundtracks in Concert” este susţinut de Vibe Orchestra, o orchestră formată din tineri muzicieni absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, profesionişti consacraţi care colaborează cu cele mai importante filarmonici din ţară şi de peste hotare, iar concert maestru este Rafael Butaru, care activează la Filarmonica „George Enescu” din Bucureşti şi la Opera Naţională Bucureşti.

Accesul publicului este gratuit.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati