Mesaje de Crăciun 2023. Urări de „Crăciun Fericit!” și „Sărbători fericite!” pentru cei dragi

0
526
Pixabay

 Iată mai jos câteva idei de mesaje și urări care pot fi trimise de Crăciun în 2023. 

Mesaje de Crăciun pentru familie

Crăciun fericit pentru cei mai buni părinti din lume! Va mulțumesc că ați fost alături de mine de fiecare dată când am avut nevoie. Crăciun fericit, mamă și tată!

Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Crăciun fericit dragii mei bunici!

Când eram mică, îmi doream cele mai frumoase daruri de la Moș Crăciun. Acum știu că cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători fericite! Vă îmbrățișez cu drag.

Cu gânduri călduroase și inimi pline de iubire, vă urăm un Crăciun magic, alături de cei dragi. Sperăm ca bucuria și armonia să vă împlinească casa și inimile. Crăciun fericit, familie dragă!

În această zi minunată, împărtășim nu doar cadouri, ci și momente de fericire și unitate. Fie ca Crăciunul să vă aducă liniște, sănătate și multe amintiri frumoase alături de cei dragi. Sărbători fericite, familie minunată!

La fel cum fulgii de zăpadă acoperă pământul în alb, sperăm că pacea și bucuria să acopere inimile voastre în această zi de Crăciun. Cu dragoste și căldură, vă dorim sărbători pline de momente speciale, familie dragă!

Crăciunul vine cu magie și farmec, iar familia noastră este cea mai prețioasă comoară. Sperăm ca aceste zile să vă aducă fericire, sănătate și multe clipe de dragoste. Crăciun fericit, cu dragoste din partea noastră către voi, familia noastră iubită!

Un gând bun, o inima curată, un zâmbet pe a voastră față, vorbe de duh și pace în suflet este tot ce vă doresc de sărbători și în anul care vine!

Cu mult drag ne gândim la voi, acum, în preajma sărbătorilor. Vă dorim din tot sufletul sărbători fericite, toate dorinţele să vi se împlinească! Crăciun fericit!

Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită şi prieteni dragi aproape. Crăciun fericit!

Vine Crăciunul și toți clopoțeii din brad să-ți cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea, speranța, de care ai atâta nevoie! Crăciun Fericit și La mulți ani!

Vă doresc ca sărbătorile de iarna să vă aducă sănătate și fericire, împlinirea tuturor dorințelor și sănătate celor dragi. La multi ani!

Urări de Crăciun fericit pentru iubit/iubită

Ori de cate ori petrec timp departe de tine, imi pare ca e timp irosit. Tu dai inteles zilelor vietii mele. N-as putea sa-mi petrec sarbatorile de iarna nicaieri altundeva decat langa tine. Noi doi, multa zapada, ascultand colinde…

In noaptea de Crăciun vreau să văd o grămadă de stele, nu pe cer, nici pe brad, ci în ochii iubitei mele. Crăciun fericit, iubita mea!

De Crăciun sunt mai bun datorită acestei sărbători, dar în toate celelalte zile sunt mai bun datorită ție. Te iubesc! Crăciun Fericit!

Anul acesta nu va veni Moșul la mine, pentru că nu are ce să îmi aducă: deja am tot ce mi-aș fi putut dori de la viață. Te am pe ține! Crăciun Fericit!

Fiecare zi când sunt cu ține este ca o zi de Crăciun, în care primesc cel mai frumos dar: iubirea. Te iubesc!

În dimineață de Crăciun, vreau să stăm îmbrățișați în pat și să ne „scăldăm” în iubirea noastră. Te iubesc!

Tu ești persoană cu care aș împărți chiar și cozonacul delicios de Crăciun, deși până acum nu am făcut acest lucru cu nimeni. Crăciun Fericit!

Nu Crăciunul mă face mai bun, ci tu, în fiecare zi, pentru că mă faci să te iubesc tot mai mult. Crăciun Fericit!

Mesaje de Crăciun pentru soț/soție

Nu am nevoie de cadouri, am nevoie doar de îmbrățișarea și sărutările tale. Crăciun Fericit!

Mi-e frig și vreau să mă încălzesc la focul iubirii tale pentru mine. Primește-mă la ține în brațe și nu îmi mai da drumul niciodată, iubirea mea!

Ți-aș dori să fii cea mai iubita femeie din lume, dar deja ești. De Crăciun și în fiecare zi a vieții mele vreau să îți aduc aminte de acest lucru!

Crăciunul nu ar putea niciodată să fie fericit fără ține, așa că te rog să îl sărbătorim împreună până la adânci bătrâneți!

Alegerea cuvintelor poate că nu este punctul meu forte, dar ce rost are să spun niște vorbe când inimile noastre vorbesc o limba doar a lor? Crăciun Fericit! Sărbători Fericite!

De Crăciun, timpul stă în loc, grijile îngheață și avem răgaz să ne dăm seama cât de binecuvântați suntem că ne avem unul pe celălalt! Crăciun Fericit!

Privirea ta îmi spune că nu vei pleca niciodată de lângă mine. Îți mulțumesc pentru tot, iubirea mea! Crăciun Fericit!

Urări de Crăciun pentru prieteni de trimis în 2023

Un bătrân cu plete albe v-a călcat al casei prag. E adevărat, e Moş Crăciun şi vă aduce un an mai bun. Crăciun Fericit, dragi prieteni!

Lumină, pace, bucurie, zăpadă, viaţă, dăruire, iertare, zâmbet, sărbătoare, ne aduce an de an Crăciunul. Deschide-ţi sufletul şi lasă căldura sărbătorilor de iarnă să te învăluie ca un vis frumos. Sărbători fericite şi la mulţi ani!

Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi! Crăciun fericit! Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi!

Una dintre bucuriile Crăciunului este să te gândeşti la persoanele speciale din viaţă si tu esti una dintre acele persoane minunate! Să ai un Crăciun fericit!

Pe la colţuri unii spun, că există Moş Crăciun. Că i-aţi scris şi c-o sa vină, să v-aducă-n pumni lumină! Lângă brad şi lângă foc, să v-aducă mult noroc!

Să vină Crăciunul şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de care ai nevoie! Crăciun fericit!

Îți doresc ca inima ta să fie ușoară ca un fulg de nea, iar problemele să se topească precum zăpada! Liniște interioară, speranță și dragoste, acestea sunt cadourile mele pentru tine de Crăciun! Sărbători fericite!

Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin. Crăciun fericit!

Sfintele sărbători de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. Sărbători fericite și La mulţi ani!

Mesaje de Crăciun amuzante

Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, cădeţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani. Crăciun fericit!

E Crăciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara…prin zapada Mosul zboara ? …Ni se trage de la vin…

Dacă nu știi care-i culmea cadourilor, înseamnă că n-ai primit mesajul meu: nu lasă pentru Ajun ce poți să-mi oferi chiar acum!

Să ai un Crăciun Fericit și să trăieșți în Sărbătoare, să-ți miroasă a brad în casă și a bani în buzunare!

Moş Crăciun e supărat/ Că-i de criză afectat!/ Sania-i la-nregistrat,/ Taxa auto s-a triplat!/ Renii banca i i-a luat,/ C-are rate mari de dat!/ Dar tot s-a dus la magazin Să ne ia cadouri, plin!

De Crăciun, contorul de calorii se pune pe pauză, nu? Adică, cât să-i spunăm bucatarului că intenționăm să mâncăm ca la Revelion chiar și în pijamalele de Crăciun? Crăciun 2023 Fericit!

Urări de Crăciun amuzante

Dacă Moş Crăciun nu vine, îl reţin, este cu mine. Stăm la bârfe, bem un vin, poate chiar “îl şi combin”. Moşule cu barba sură, ce miroşi a băutură, patu-i cald, l-am pregătit, ţi-a fost frig, eşti obosit? Tu, de daruri n-ai primit, nu eşti rău, stai liniştit! Dar de când este la mine, a uitat de tot de tine…

Mos Crăciun cu suflet bun, Să va aducă în Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars și cozonacul!

Cioc! Cioc! Cioc! Îți bat în poartă, sunt eu Moșul cel pe-o roată! Chiar de vin prin telefon și tu nici nu prea ai ton, mă prefac că ești cuminte și îți dau ceva merinde, dar de vei veni la mine, te vei simți și mai bine!”

Moș Crăciun bate la ușa scoate mana din mânușa si va da din palma lui darurile cerului. Lângă brad si lângă foc sa va umple de noroc. Crăciun fericit!

Mesaje de Crăciun fericit în 2023, scrise de ChatGPT

Cu gândurile noastre pline de iubire și căldură, vă trimitem cele mai frumoase urări de Crăciun! Sărbători fericite și un An Nou plin de bucurii!

Crăciunul aduce bucurie, iar voi aduceți lumină în viața mea. Să aveți parte de magie și sărbători pline de fericire alături de cei dragi! La mulți ani!

În această zi specială, să ne adunăm cu toții în jurul bradului și să împărțim bucuria Crăciunului. Să aveți parte de zile pline de împliniri și momente magice alături de familie și prieteni!

Cu fiecare fulg de nea ce coboară din cer, să vă aducă liniște și armonie în suflet. Crăciun fericit, plin de iubire și momente de neuitat alături de cei dragi!

La această sărbătoare minunată, vă trimitem cele mai călduroase gânduri de Crăciun. Fie ca magia acestor zile să vă înconjoare cu fericire și sănătate. Să aveți un Crăciun minunat și un An Nou plin de realizări!

Mesajele de Crăciun 2023, urările și felicitările îi pot bucura pe cei dragi și le face sărbătorile fericite. Dacă ideile v-au fost de folos, nu ne mai rămâne decât să vă urăm Crăciun fericit și Sărbători Fericite!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.