Mesaje pro-adopție câini, proiectate la Summer Well: „Every summer could be a Summer Well spent. Adopt!”

Un cunoscut festival de muzică s-a alăturat și anul acesta campaniei noastre de promovare a adopțiilor. S-a întâmplat la Domeniul Știrbey, din Buftea, unde în perioada 9-11 august a avut loc Summer Well.

Pe eranul principal, în pauzele dintre trupe, au rulat mesaje care promovează adopția câinilor din adăposturile publice.

Iubim animalele, protejăm animalele și vrem ca toată lumea să conștientizeze că locul lor nu este nici pe străzi, nici după gratii, în adăposturi. Este al treilea an la rând când proiectăm mesaje de promovare a adopției pentru publicul nostru – 25.000 de oameni pe zi.  Sperăm ca cei prezenți aici să ducă mai departe mesajul și să aleagă să schimbe o viață”, a precizat organizatoarea festivalului, Odile Leoveanu.

  • Pe platforma „Ilfov Adoptă” (https://ilfovadopta.ro), care apare în imaginile proiectate la festival, se regăsesc fotografii cu câini din adăposturile Buftea și Brănești. În acest moment, 209 câini așteaptă o familie. Pentru fiecare câine găsim o descriere din punct de vedere comportamental și un scurt istoric.

Anita Ciucur, consilier Protecția Animalelor , Consiliul Județean Ilfov: „Câinii din adăposturi primesc apă, hrană și îngrjiri medicale. Însă au nevoie de afecțiune și atenție, de un loc unde să alerge. Viața în spatele gratiilor este cumplită. Adăpostul nu e o soluție decât pe termen scurt”.

Adopția este gratuită. Cine vrea să adopte, trebuie să sune la numărul 0751.235.009, să meargă fizic în adăpost, să prezinte o copie a actului de identitate, să facă dovada spațiului unde va ține câinele (act de proprietate sau contract de închiriere) și dovada venitului lunar.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati