Mesajul deputatei Gianina Șerban la 4 ani de la înființarea AUR este unul simplu: UNITATE!

În cadrul congresului AUR de astăzi, 2 Decembrie de la Alba Iulia, doamna Șerban a transmis atât membrilor prezenți cât și românilor de pretutindeni un mesaj în care a marcat importanța unirii înfăptuite la 1 Decembrie 1918, cât și a unității românilor pentru a lăsa urmașilor o țară, așa cum au primit-o de la înaintașii noștri.

„Vă spun și eu la mulți ani România la mulți ani tuturor românilor oriunde vă aflați. Și la mulți ani AUR, pentru că pe 1 Decembrie, AUR a făcut patru ani patru ani de la înființare, dar patru ani încununați de succes. Știm cu toții că 1 Decembrie este o zi importantă pentru noi, pentru români, pentru că acum 105 ani strămoșii noștri s-au unit, au dat mână cu mână pentru a construi o țară, pentru a ne lăsa nouă o Românie Mare, pentru a avea libertate și pentru a fi frați.

Haideți să nu uităm sacrificiile pe care le-au făcut ei și să le urmăm exemplul, să fim umăr la umăr pentru că așa cum zicea o doamnă mai devreme, dacă nu suntem uniți, dacă nu suntem umăr la umăr, nu vom reuși. Noi suntem mai mult decât un partid politic, noi suntem o familie și cred că asta simțim cu toții.

În suflet avem un singur scop pentru care ne-am strâns laolaltă, avem un singur ideal – să vedem România unită, să vedem România liberă, să vedem România prosperă pentru că noi am primit o țară de la strămoșii noștri și cred eu că este obligația noastră să lăsăm o țară urmașilor noștri

Vreau să vă zic un ultim mesaj: să purtăm în suflet mesajul lui Ștefan cel Mare: Moldova n-a fost a mea, nu este a voastră, ci este a urmașilor urmașilor noștri!
Trebuie să facem tot ce putem împreună pentru unitate, pentru România mai bună, că de restul cred că se va ocupa Dumnezeu pentru că Dumnezeu iubește România!”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati