Mesajul deputatei Gianina Șerban la 4 ani de la înființarea AUR este unul simplu: UNITATE!

1
290

În cadrul congresului AUR de astăzi, 2 Decembrie de la Alba Iulia, doamna Șerban a transmis atât membrilor prezenți cât și românilor de pretutindeni un mesaj în care a marcat importanța unirii înfăptuite la 1 Decembrie 1918, cât și a unității românilor pentru a lăsa urmașilor o țară, așa cum au primit-o de la înaintașii noștri.

„Vă spun și eu la mulți ani România la mulți ani tuturor românilor oriunde vă aflați. Și la mulți ani AUR, pentru că pe 1 Decembrie, AUR a făcut patru ani patru ani de la înființare, dar patru ani încununați de succes. Știm cu toții că 1 Decembrie este o zi importantă pentru noi, pentru români, pentru că acum 105 ani strămoșii noștri s-au unit, au dat mână cu mână pentru a construi o țară, pentru a ne lăsa nouă o Românie Mare, pentru a avea libertate și pentru a fi frați.

Haideți să nu uităm sacrificiile pe care le-au făcut ei și să le urmăm exemplul, să fim umăr la umăr pentru că așa cum zicea o doamnă mai devreme, dacă nu suntem uniți, dacă nu suntem umăr la umăr, nu vom reuși. Noi suntem mai mult decât un partid politic, noi suntem o familie și cred că asta simțim cu toții.

În suflet avem un singur scop pentru care ne-am strâns laolaltă, avem un singur ideal – să vedem România unită, să vedem România liberă, să vedem România prosperă pentru că noi am primit o țară de la strămoșii noștri și cred eu că este obligația noastră să lăsăm o țară urmașilor noștri

Vreau să vă zic un ultim mesaj: să purtăm în suflet mesajul lui Ștefan cel Mare: Moldova n-a fost a mea, nu este a voastră, ci este a urmașilor urmașilor noștri!
Trebuie să facem tot ce putem împreună pentru unitate, pentru România mai bună, că de restul cred că se va ocupa Dumnezeu pentru că Dumnezeu iubește România!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.