Mesajul familiei Anei Oros, femeia ucisă de câini la Lacul Morii: „Respectați aceste momente îndurerate”

Familia Anei Oros, femeia ucisă de câini în zona Lacul Morii din Capitală, solicită să-i fie înţeleasă durerea și să i se respecte intimitatea, explicând că nu poate da declaraţii.

Mesajul din partea familiei Anei a fost transmis de Asociatia Initiativa pentru Responsabilitate Civica pentru Victimele Atacurilor Canine:

„Este un moment extrem de greu pentru familia Anei, pentru toţi prietenii şi cunoscuţii ei. Apreciem atenţia şi dorinţa de a mediatiza acest caz, însă, vă adresăm rugămintea de a ne înţelege durerea şi mai ales faptul că membrii familiei nu au puterea de a da, în aceste momente, declaraţii presei şi reprezentanţilor mass media. Din aceste motive, vă rugăm să ne respectaţi aceste momente îndurerate, de o deosebită încărcătură emoţională. Sperăm ca în viitorul cel mai apropiat să nu mai existe astfel de evenimente, cu pierderi de vieţi omeneşti, victime ale atacurilor canine, într-o societate civilizată, aliniată la valorile europene şi internaţionale cele mai înalte”.

Reprezentanții acestei Asociații au informat anterior că i-a acordat consiliere Anei Oros după primul atac al câinilor, din aprilie 2022.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati