Metrorex a anunţat programul în perioada sărbătorilor de iarnă. La ce interval vor circula metrourile

0
285
metrou
Facebook / Metrorex

Program Metrorex Crăciun 2022 și Revelion. În perioada Sărbătorilor de Iarnă, metroul va circula după un program special, a anunțat Metrorex. Iată ce presupune acesta și ce modificări au apărut în orarul normal.

Metrorex asigură transportul călătorilor cu metroul în perioada sărbătorilor de iarnă şi prezintă programul de circulaţie a trenurilor

Astfel, în perioada 24 – 26 decembrie a.c. şi 31 decembrie a.c. – 2 ianuarie 2023, trenurile de metrou vor circula conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale. Astfel, pe Magistrala 1 (Pantelimon – Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera), Magistrala 3 (Preciziei – Anghel Saligny), Magistrala 4 (Gara de Nord 2 – Strauleşti) şi Magistrala 5 (Eroilor 2 – Valea Ialomiţei/Râul Doamnei), circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura la un interval de 10 minute, se arată în comunicatul Metrorex.

În noaptea de Revelion, 31 decembrie 2022/01 ianuarie 2023, pe toate magistralele, circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura la un interval de aproximativ 10 minute, mai precizează Metrorex.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.