Metrorex diversifică operațiunile ce pot fi efectuate la Automatele de Vândut Cartele. Ce beneficii vor avea călătorii

0
318

Metrorex anunță că va diversifica operațiunile ce pot fi efectuate la Automatele de Vândut Cartele. Astfel, călătorii vor beneficia de opțiunea de reîncărcare și consultare a cardurilor contactless Metrorex, direct la automate.

Potrivit sursei citate, în perioada 09 – 13.01.2023, Metrorex va derula un proiect pilot care facilitează reîncărcarea și consultarea cardurilor contactless nominale de către călători, la 9 Automate de Vândut Cartele (AVC) din stațiile Piața Unirii 1 și Piața Unirii 2.

  • Prin intermediul acestei noi opțiuni, călătorii vor putea să reîncarce pe cardurile contactless Metrorex titlurile de călătorie care au fost încărcate anterior pe respectivele carduri, conform indicațiilor din meniul automatelor de vândut cartele.

”La automatele de vândut cartele nu se vor putea reîncărca titlurile de călătorie cu reducere și titlurile de călătorie integrate (MTX/STB și MTX/STB/Feroviar)”, precizează sursa citată.

Opțiunea de reîncărcare și consultare a cardurilor contactless Metrorex, direct la Automatele de Vândut Cartele, va fi implementată în toată rețeaua de metrou, după finalizarea proiectului pilot care include și perioada de testare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.