Metrorex organizează un master class la metrou, joi, de Ziua Mondială a Educației. Cei mici au ocazia să învețe cum se instruiesc mecanicii

0
373
sursa foto: Facebook - Metrorex

Cu ocazia Zilei Mondiale a Educației, joi, 5 octombrie, Metrorex îi invită pe cei mici la un master class la metrou, unde elevii de clasele V-VIII, însoțiți de părinți, au ocazia să învețe cum se instruiesc mecanicii.

Cei interesați să participe trebuie să trimită o listă cu 10 cuvinte:

  • 4 cuvinte referitoare la ce le place la școală
  • 3 cuvinte despre metrou
  • 3 cuvinte despre Magistrala 6 ce va uni stația de metrou 1 mai cu Aeroportul „Henri Coandă”

Înscrierile trebuie trimise la adresa cerere544@metrorex.ro pâna marți, 3 octombrie, la ora 15:00, potrivit unui postări pe Facebook.

  • Primii 20 de participanți care trimit lista de cuvinte (distribuite pe categoriile precizate mai sus), vor primi o invitație cu detaliile referitoare la locul și ora evenimentului „Master Class la Metrou”.

Copiii se pot înscrie la eveniment doar cu acordul părinților, iar pentru a participa la prezentarea susținută de specialiștii Metrorex, cei mici trebuie să fie însoțiți de un adult, arată sursa citată.

”Vă așteptăm cu drag la o prezentare susținută de specialiștii METROREX, la care copiii vor învăța lucruri noi despre metrou și despre Noua Magistrală M6!”, conchide Metrorex.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.