Metrorex organizează un master class la metrou, joi, de Ziua Mondială a Educației. Cei mici au ocazia să învețe cum se instruiesc mecanicii

Cu ocazia Zilei Mondiale a Educației, joi, 5 octombrie, Metrorex îi invită pe cei mici la un master class la metrou, unde elevii de clasele V-VIII, însoțiți de părinți, au ocazia să învețe cum se instruiesc mecanicii.

Cei interesați să participe trebuie să trimită o listă cu 10 cuvinte:

  • 4 cuvinte referitoare la ce le place la școală
  • 3 cuvinte despre metrou
  • 3 cuvinte despre Magistrala 6 ce va uni stația de metrou 1 mai cu Aeroportul „Henri Coandă”

Înscrierile trebuie trimise la adresa cerere544@metrorex.ro pâna marți, 3 octombrie, la ora 15:00, potrivit unui postări pe Facebook.

  • Primii 20 de participanți care trimit lista de cuvinte (distribuite pe categoriile precizate mai sus), vor primi o invitație cu detaliile referitoare la locul și ora evenimentului „Master Class la Metrou”.

Copiii se pot înscrie la eveniment doar cu acordul părinților, iar pentru a participa la prezentarea susținută de specialiștii Metrorex, cei mici trebuie să fie însoțiți de un adult, arată sursa citată.

”Vă așteptăm cu drag la o prezentare susținută de specialiștii METROREX, la care copiii vor învăța lucruri noi despre metrou și despre Noua Magistrală M6!”, conchide Metrorex.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati