„Micul Prinţ” la ARCUB, pe 5 şi 26 martie

Spectacolul „Micul Prinţ”, producţie a Teatrului „Stela Popescu”, adaptare după povestea lui Antoine de Saint-Exupery, un concept teatru – dans de Ioana Macarie se joacă la ARCUB la Sala Mare pe 5 şi 26 martie de la ora 19.

În distribuţie Alexandru Flororiu, Cătălin Frăsinescu, Denisa Ispir, Cosmin Vasile, Silvia Mauriţiu, Manuela Hărăbor şi nu numai.

„Micul Prinţ” este o călătorie stelară a doi prieteni, un cuplu copil – adult, o relaţie umană care poate fi regăsită în orice familie. În această aventură, copilul întâlneşte personaje care îl ajută să descopere şi să preţuiască lucrurile valoroase din viaţă – bucuria şi jocul, generozitatea, bunătatea şi frumuseţea. Tot ele îi vor călăuzi în anevoiosul şi uneori durerosul proces de maturizare. Adultul face o călătorie în sens invers, descoperind importanţa inocenţei în viaţa matură.

„Micul Prinţ” vorbeşte despre prietenie în sensul ei cel mai pur, prietenia care depăşeşte barierele de vârstă şi spaţiu. De ce teatru – dans? Dansul este un limbaj universal care transmite emoţii şi care ‘traduce’ mesaje complicate pe înţelesul copiilor de orice vârstă, păstrând intacte semnificaţiile şi complexitatea textului original.

Acces 4 +
Durata: 60 minute fără pauză.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati