Miercurea gratuită la Muzeul Național de Artă al României after-hours

0
414
sursa foto: www.mnar.arts.ro
Muzeul Național de Artă al României oferă un program special de vizitare în data de 5 aprilie 2023, prima zi de miercuri a lunii în care toți vizitatorii beneficiază de gratuitate.
Astfel, Galeria Națională, Galeria Europeană și Spațiile Istorice precum și expozițiile temporare de la sediul central din Calea Victoriei 49 – 53 vor fi deschise în intervalul orar 12:00 – 20:00 care oferă avantajul de a fi vizitate după ora 18:00.

Tururi ghidate gratuite

Publicul va beneficia și de o serie de tururi ghidate gratuite susținute de specialiștii MNAR.

Program:
• Ora 15:00, Diversitatea școlilor de pictură din Galeria de Artă Europeană, tur ghidat susținut de Ana Negoiță, referent de specialitate în cadrul secției Educație, Comunicare și Proiecte Culturale.
• Ora 16:00, Repere din Galeria de Artă Românească Veche, tur ghidat susținut de Emanuela Cernea, coordonator al secției de Artă Veche Românească.
• Ora 17:00, Reprezentarea femeii în pictura românească modernă, tur ghidat susținut de Ileana Mitu, referent în cadrul secției Educație, Comunicare și Proiecte Culturale.
Participarea la tururile ghidate se va face în limita a 30 persoane, în ordinea venirii și va fi gratuită.
  • Colecția permanentă a Muzeului Colecțiilor de Artă este închisă până la 1 mai 2023, iar Muzeul Zambaccian și Muzeul Pallady vor avea program normal de vizitare, între orele 10:00- 18:00.
Se pot vizita de asemenea, cu titlu gratuit, expozițiile temporare :
• M.H. Maxy – De la avangardă la socialism
• LABORATOR III. Aspecte din restaurarea unor lucrări de grafică și ceramică din China și Japonia aflat în patrimoniul MNAR.
• O istorie uitată. Sindicatul Artelor Frumoase din România
• Partea nevăzută a colecției Lucia dem Bălăcescu (la Muzeul Colecțiilor de Artă in program normal de vizitare, orele 10:00 -18:00)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.