Mihai Fifor: Tot ce face Iohannis este în contradicție cu România normală

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a scris, pe Facebook, în contextul crizei guvernamentale, că Executivul va plăti toate salariile și pensiile. De asemenea, social-democratul l-a acuzat pe Klaus Iohannis că este incapabil să îndeplinească funcția de mediator în stat. 

“România merge mai bine când „cadindatul” Iohannis este în concediu! În rarele momente în care vine la Cotroceni face numai lucruri rele: blochează legi, blochează guvernul, atacă orbește pe toată lumea, aruncă petarde în spațiul public pentru a produce panică în societate, asa cum a făcut si aseară, când a incercat din nou sa induca in spatiul public ideea că Guvernul nu va mai putea plăti pensii și salarii. Se vor plăti și pensiile, și salariile, in ciuda opozitiei dumneavoastra, domnule Iohannis!”, a scris secretarul general al PSD, Mihai Fifor, pe Facebook.

Mihai Fifor a punctat că șeful statului își permite toate aceste abuzuri pentru că are imunitate abolită.

“Tot ce face Iohannis, atunci când lucrează, este în contradicție cu „România normală”, pe care o propune ipocrit pe afișele lui electorale. Și își permite toate aceste abuzuri de putere, pentru că are imunitate absolută! Acea imunitate la care spunea că va renunța imediat după ce va deveni președinte. O altă minciuna!

Domnul Iohannis este incapabil să îndeplinească funcția de mediator.

Partidele din opoziție se cotonogesc între ele și nu sunt în stare să formeze o majoritate, darămite să conducă țara! Nici nu vor acest lucru, de altminteri! Pun celorlalți condiții imposibil de îndeplinit, ca nu cumva să treacă o moțiune! Deci este fals că PSD se agață de guvernare”, a mai spus Fifor.

Social-democratul a mai spus că dacă mâine va trece motiunea de cenzură guvernul din care face parte va pleca de la Palatul Victoria.

“Plecăm mâine dacă trece o moțiune de cenzură și vine cineva care să asigure funcționarea României.

Dar nu trece pentru că nu există o alternativă și nu avem un președinte mediator, care să rezolve această criză politică!

O vom rezolva noi, pentru că nouă ne pasă de această țară.

Așadar, stați în concediu, domnule Președinte! E cel mai bine pentru România!”, a conchis Mihai Fifor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati