Mihai Trăistariu, revoltat de factura la curent. Trebuie să plătească o sumă cât un salariu

0
376
Foto: Instagram / Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu povestește că a avut o sumă colosală de plătit la gaze, o sumă cât un salariu.

Cântărețul a dus-o mai greu cu banii, din cauza pandemiei și a lipsei concertelor, dar recunoaște că a avut variante de rezervă. El are o școală de muzică, iar cursurile le ține într-o casă de câteva camere.

Mihai Trăistariu a avut parte de vești proaste când a primit factura la gaze, pentru că suma artistului a explodat cu 350%.

Mihai Trăistariu, revoltat de factura la curent

„Eu mă declar un mic întreprinzător, mai ales din pandemie, de când artiștii sunt puțin chinuiți și sacrificați. Și, atunci, trebuie să găsesc soluții. Eu am o școală de muzică de opt ani, iar de doi ani am cumpărat, cu împrumut la bancă, o clădire pentru a câștiga mai mulți bani. Factura, anul trecut, nu a trecut de 700 de lei, factura la gaz, în cea mai geroasă lună. Iar în decembrie, luna trecută, 2.380! Evident că am înghețat!

Sunt câteva încăperi, câteva camere. Dar repet, pe același ger, anul trecut, dădeam 700 de lei maximum.

La gaz este factura. Am dat telefoane către ei, să-mi explice, m-au purtat de la un telefon la altul, cum fac ei, ca să scape de noi. Nu am abandonat ideea, dar nu găsesc soluții, nici nu prea văd, sincer”, a spus Mihai Trăistariu, la Antena 3. 

Cântărețul spune că după ce plătește toate taxele, mai rămâne cu suma de 1.000 de euro din școala de muzică, iar dacă facturile sunt așa mari, toți banii lui se duc pe apa sâmbetei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.