Mihai Trăistariu, revoltat de faptul că România nu va participa la Eurovision 2024: ”Eu atât vreau să știu: de ce nu mă lasă pe mine să particip?”

1
107
Foto: Instagram / Mihai Trăistariu

România nu va participa la Eurovision anul acesta, iar această decizie l-a înfuriat pe Mihai Trăistariu, care susține că își pregătise deja o piesă pentru concursul muzical.

„Sunt foarte dezamăgit și foarte supărat! Nu vorbesc de faptul că aveam eu o piesă că pe ăștia îi doare în cot oricum de Trăistariu nu-i interesează. Dar, e ca și cum ai spune că, dacă la fotbal am ieșit codași, nu mai mergem anul viitor la campionat. Nu ai cum să scoți muzica românească de pe harta lumii. Era important să scrie și România pe ecran, chiar dacă vom avea ani mai buni sau mai proști.

”Eu atât vreau să știu: de ce nu mă lasă pe mine să particip la Eurovision?”

Sunt indignat pe cei patru care au votat împotrivă. Pe ăștia contra vreau să-i văd ca să înțeleg de ce! Normal ar fi să ne spună cine sunt pentru că televiziunea e susținută din bani publici. Eu atât vreau să știu: de ce nu mă lasă pe mine să particip la Eurovision? Am înțeles că bagă bani în fotbal, Olimpiadă, deci bani găsesc, cei 180.000. Anul trecut au risipit 400.000 de euro ca să se ducă toți cu neamurile acolo”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Click!.

„Pe mine m-au încurcat pentru că aveam o piesă”

De asemenea, artistul a dezvăluit că găsise o piesă porivită pentru acest concurs și abia aștepta să participe la concurs:

„Trebuiau să anunțe de la 1 octombrie, când se deschid preselecțiile în toate țările, că România nu va participa. Nu ne ții până la final de ianuarie! Pe mine m-au încurcat pentru că aveam o piesă de la niște producători din Finlanda, care mi-au zis că mai bine mă înscriu în România că sunt șanse să câștigăm. Am așteptat degeaba, acum nu mai am ce să fac cu melodia! Ce să fac, o mai țin un an?!”, a mai spus indignat solistul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.