Mihai Tudose: „Atunci când pnl-istul Sighiartău a declarat că stă la masă cu hoții, tocmai avusese o întâlnire cu Cîțu?”

0
362

Mihai Tudose revine cu un comentariu asupra partenerului de Coaliție în contextul acuzării fostului prim-ministru și a miniștrilor din perioada pandemiei de către DNA. Acesta spune că și discursurile actualilor lideri PNL care au jignit PSD și sunt împotriva Coaliției dintre cele două partide sunt de balamat, pentru că sunt supuse dublului standard.

„O întrebare… retorică. Atunci când pnl-istul Sighiartău a declarat (zilele trecute) că stă la masă cu hoții, tocmai avusese o întâlnire cu Cîțu? De aceea ne-au ținut băieții ăștia sub teroarea pandemiei? De aceea au închis piețele în aer liber, școli, biserici… și cam totul, dar au lăsat deschise păcănelele ‘că acolo aveau ei o treabă?

De aceea n-am avut noi voie să ne bucurăm de sărbătoarea Paștelui, să nu ia oamenii lumină și să vadă ce făceau ei?

Întâlnirea asta pe care a avut-o Sighiartău cu Cîțu, în urma căreia a constatat că stă la masă cu hoții a avut-o la sediul PNL?

Sau prin oraș la o terasă, la o cafea, la un vaccin, la o măscuță, la o izoletă, la o liberalizare de piață a energiei?… Sau se întâlnise cu tovarășii de guvernare de atunci?”, scrie Mihai Tudose pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.