Mihai Tudose despre pandemie: „Atunci când au împrumutat sute de miliarde care s-au dus în neant, au fost hoți sau idioți”

0
371

Responsabilul pentru organizarea alegerilor PSD 2024 nu îl favorizează pe Florin Cîțu cât de puțin. Se pare că în interiorul partidului senatorul nu a adunat un pol de reformare a ceea ce propagau Brătienii pe vremuri, și anume, o loialitate față de conducere. Pucuiul lui Cîțu pare să se fi transformat într-un circ ieftin, potrivit lui Mihai Tudose.

„Și uite-așa, marele specialist Cîțu împreună cu neprihăniții/ neprihănitele useriști/useriste (fiindcă la ei genul e neclar) sunt pe cale să afle împreună cu statul (DNA): ei – răspunsul la întrebarea “de ce nu sunt bani la buget acum” și statul (noi) – răspunsul la întrebarea “ce naiba au făcut ăștia cu sutele de miliarde împrumutate”.
Și uite-așa vocalii Cîțu & co și Voiculescu & co sunt pe cale să se transforme din cavalerii apocalipsei, care ne tot dau sfaturi, în corul bocitoarelor care își invocă inocența, în timp ce “li se vede sarcina”. Fiindcă, în final, statul român prin instituțiile abilitate, ne va spune dacă Superman Cîțu și ai lui și Voiculescu și ai lui, atunci când au împrumutat sute de miliarde care s-au dus în neant, au fost hoți sau idioți. Sau ambele”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.