Mihai Weber: SIE, una din cele mai avansate linii de apărare a intereselor naţionale. 33 de ani dedicaţi asigurării securităţii cetăţenilor şi a statului român

Preşedintele comisiei parlamentare de control al Serviciului de Informaţii Externe Mihai Weber a afirmat, cu ocazia marcării a 33 de ani de la înfiinţarea SIE, că Serviciul este „una din cele mai avansate linii de apărare a intereselor naţionale”.

„Cu ocazia marcării a 33 de ani de la înfiinţarea Serviciului de Informaţii Externe, în calitate de preşedinte al Comisiei parlamentare speciale de control al SIE, doresc să felicit personalul SIE pentru activitatea complexă pe care o desfăşoară în asigurarea climatului de securitate a României. Apreciez patriotismul, integritatea şi nu în ultimul rând, gradul înalt de profesionalism al celor care activează în acest domeniu, îndeplinindu-şi misiunile chiar şi în condiţiile în care s-au confruntat cu provocările cauzate de lipsurile materiale sau umane. La mulţi ani, oriunde v-aţi afla pentru  România!”, a transmis Mihai Weber, într-un comunicat de presă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati