Mihail Neamțu, propunerea PMP pentru viceprimar al Bucureștiului

0
72
Mihail Neamtu
Foto: Facebook / Mihail Neamtu

Mihail Neamțu, vicepreședinte al PMP, a declarat, că este propunerea Partidului Mișcarea Populară pentru funcția de viceprimar care coordonează instituțiile de cultură ale Primăriei Capitalei.

“Decizia este a celor care fac deja majoritatea și decizia pe care o va lua PNL și USR. În cazul în care va fi cooptat un membru PMP din Consiliul General, va consolida majoritatea.

Acum, dacă la ora asta cineva se îmbolnăvește sau defectează, se pierde majoritatea. Nicușor Dan e la doar un vot distanță de a pierde majoritatea. Dacă nu este cooptat un membru PMP, ei vor rămâne cu o majoritate fragilă.

Decizia e la Nicușor Dan și liderii USR și PNL. Noi n-am solicitat nimic. E o propunere care s-a făcut din partea PMP, Mihail Neamțu, viceprimar pentru instituțiile de cultură ale Primăriei.

În funcție de maturitatea politică care va fi demonstrată în următoarele zile, Primăria București va avea o majoritate consolidată sau nu”, a explicat Mihail Neamțu, potrivit Digi24.

Acesta a spus că protocolul de colaborare prevede metodologia de principiu pentru colaborarea între PNL și PMP, acolo unde se poate constitui o majoritate în consiliile locale și cele de CJ.

PNL nu poate constitui majorități fără PMP în locuri precum Arad și județul Neamț.

Reprezentanții celor două partide negociază în acest moment pentru a lua o decizie.

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, a spus că PMP se află la guvernare alături de liberali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.