Mii de pachete au fost donate de cetățenii Sectorului 3 pentru Turcia. Vineri, pachetele vor pleca în zonele afectate

Tot mai mulți cetățeni ai Sectorului 3, sensibili la drama produsă în Turcia de cutremurele devastatoare, au venit cu donații la centrul organizat de Primăria Sectorului 3 în cadrul Colegiului Tehnic „Mihai Bravu”. Acțiunea va continua până joi inclusiv, iar vineri toate ajutoarele vor pleca în zonele afectate.

Sala de sport, dar și alte spații ale Colegiului Tehnic „Mihai Bravu”, au devenit neîncăpătoare datorită miilor de cetățeni care au vrut să contribuie cu donații la ajutorul oferit de comunitatea Sectorului 3 victimelor tragediei din Turcia și Siria. Oamenii au donat haine de iarnă, produse alimentare neperisabile dar și aparate electrice de încălzit, centrul fiind asaltat în weekend de cei care au înțeles ce înseamnă ajutorul dat la nevoie.

Acțiunea se va desfășura până joi inclusiv și treptat toate ajutoarele vor fi trimise la un alt punct de colectare organizat de Ambasada Turciei. De aici vor fi încărcate în camioane și vor pleca vineri către Turcia.

Primăria Sectorului 3 mulțumește tuturor cetățenilor care au demonstrat încă o dată unitatea comunității din care facem parte și solidaritate pentru semenii noștri din Turcia.

Ce se poate dona

Pentru cei care vor doneze, că datorită faptului că s-au strâns deja foarte multe produse vestimentare, necesitatea este acum în special pentru produse alimentare neperisabile (exclus carne de porc), pături, aeroterme și alte aparate electrice de încălzit și apă.

Ambasada Turciei a transmis tuturor centrelor de colectare să nu mai primească îmbrăcăminte și încălțăminte, întrucât necesarul a fost chiar depășit și spațiul de transport este necesar pentru alimente și alte produse foarte necesare supraviețuirii în zonele afectate.

Programul centrului amenajat în cadrul Colegiului Tehnic „Mihai Bravu”, din șoseaua Mihai Bravu nr. 428 este de luni până vineri, între orele 9.00-18.00. Fiecare pachet donat trebuie ambalat în funcție de categorie și trebuie menționat ce conține pe fiecare în parte.

Detalii suplimentare la:

1) numărul de telefon 0729.099.131, apelabil de luni până duminică între orele 8.30-18.30;

2) numărul de telefon 0736.222.651, apelabil de luni până duminică între orele 18.30-00.00 iar sâmbătă și duminică între orele 9.00-23.00.

🇹🇷 Întreaga acțiune este derulată în colaborare cu Ambasada Turciei la București și TIKA – Turkish Cooperation and Coordination Agency.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati