Mini-Farm va prelua nouă farmacii din Bucureşti. Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia

1
305

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Mini-Farm intenţionează să preia nouă farmacii, dintre care opt aparţin firmei Farmacia Elixirfarm Impex SRL şi una aparţine companiei Farmacia Kogalniceanu SRL.

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Mini-Farm SRL intenţionează să preia nouă farmacii, dintre care opt aparţin firmei Farmacia Elixirfarm Impex SRL şi una aparţine companiei Farmacia Kogalniceanu SRL”, anunţă autoritatea de concurenţă într-un comunicat de presă.

Mini-Farm SRL este prezentă pe piaţa comerţului cu amănuntul de produse farmaceutice şi parafarmaceutice prin magazine specializate.

Compania deţine un lanţ de 100 de farmacii poziţionate în zona de sud-est a ţării şi în Bucureşti.

Farmaciile ce vor fi preluate activează, de asemenea, pe piaţa comerţului cu amănuntul de produse farmaceutice şi parafarmaceutice prin magazine specializate.

Cele nouă unităţi farmaceutice achiziţionate sunt localizate în Bucureşti.

”În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că tranzacţia notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, mai arată autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.